Diensten

Anno nu wordt van u als bedrijf verwacht inzicht te hebben in de diversiteit van het online media landschap, alvorens u kunt beginnen met het werven van leads. Dat is nogal een opgaaf als u ook verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van uw (online) reclame campagne zelf. New Online Media kan u helpen met onderstaande diensten.

Online projectmanagement

Het optimaal managen van on- en offline projecten speelt een steeds grotere rol in de communicatie van organisaties. Door de snelheid waarmee de nieuwe mogelijkheden zich aandienen is het voor veel bedrijven moeilijk om steeds “state of the art” campagnes te initiëren. Daardoor blijven mogelijkheden ongebruikt en daarmee kansen onbenut.

Webcare

Steeds meer bedrijven zoeken hun weg op internet. Vaak gaat dat met vallen en opstaan. De oorzaak is meestal gebrek aan tijd, gebrek aan kennis en gebrek aan mankracht. Ook zijn in deze tijd de beschikbare budgetten niet toereikend om alles uit de online mogelijkheden te halen. NMO heeft een uniek concept ontwikkeld om bedrijven te helpen hun web performance te optimaliseren.

Mailmore, e-mail marketing: The Next Level.

Mailmore is de nieuwste software op het gebied van e-mailmarketing. Nooit meer last van ongewenste reclame of verzending met het mailpakket als afzender. U gebruikt gewoon uw eigen e-mailadres als afzender. Desgewenst leveren wij de software als white label versie als u zelf alle mogelijkheden wilt benutten en gebruiken.


DM Projecten

Ok, de leads heeft u van ons ontvangen. Nu wilt u deze, en de contacten in uw eigen (klanten-)database, gaan bewerken. Hoe nu verder? New Media Online biedt u tal van mogelijkheden om in contact te komen en te blijven met de verschillende groepen. Meer response genereren uit uw DM activiteiten, meer klant tevredenheid creëren en meer waarde halen uit uw klanten.