E-mail Marketing

New Media Online helpt u de kracht van e-mailmarketing te ontdekken. E-mail is niet meer weg te denken uit de toolbox van de marketeer. Of het nu ingezet wordt voor het genereren van traffic of direct sales; e-mail is, mits goed ingezet een van de krachtigste tools. Succesvolle e-mail marketing begint al bij het werven van e-mailadressen. New Media Online heeft ruime ervaring met het bouwen van marketing databases. Het verkrijgen van het beste e-mailadres gekoppeld aan waardevolle profiel informatie, zowel van de particuliere als de zakelijke consument, is een van de specialiteiten van New Media Online.

Uw partner bij E-mail Marketing

New Media Online is uw partner in het bouwen van een onberispelijke reputatie op het gebied van e-mail marketing. Wij beschikken over een uitgebreide set tools om e-mail performance te optimaliseren. De professionele monitoring, registratie en rapportage zijn uniek voor de Nederlandse markt.

Meer informatie?

Kortom, voor de ontwikkeling van uw database tot het analyseren van uw resultaten is New Media Online uw partner. Bent u geÏnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek om een start te maken!

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden