Lead Generation

Of u nu een verzekeraar bent, een vergelijkingssite heeft of een energiebedrijf. Uiteindelijk streeft u allemaal hetzelfde na. De scoringskans op uw leads te vergroten om nog beter resultaat te bereiken. Dit resultaat bereikt u sneller met nog relevantere leads. Anders dan veel huidige lead generatie netwerken, gaan wij namelijk een stap verder voor u in het werven van uw potentiële klant.

Mogelijkheden lead generation

Een lead is een persoon die na eigen wilsuiting zijn persoonsgegevens achterlaat en daarbij akkoord gaat met uw voorwaarden voor:

U kunt bij ons terecht voor bovengenoemde typen campagnes maar ook voor minder standaard aanvragen, bieden wij state-of-the art oplossingen.

Extra New Media Online service

Wij bieden u als klant ook extra services waarvan wij uit ervaring weten dat deze extra opties van waarde zijn voor u. Hieronder kunt u enkele van onze extra services lezen. Mocht u een andere wens hebben? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij zorgen dat dit voor u geregeld word.

Validatie van leads

We werven niet alleen leads waarvan wij weten dat zij online naar uw product zoeken; wij zorgen er ook nog eens voor dat hun persoonsgegevens real-time worden gecontroleerd op juistheid en actualiteit. Kortom: u hoeft dus geen extra handelingen meer te verrichten om uw leads op te schonen, of goed-en af te keuren door toetsing met uw eigen databases. Wij doen dit werk voor u, ongeacht de grootte van het bestand en leveren u schone en relevante leads aan.

Realtime statistieken

Bent u geen adverteerder maar publisher bij ons, dan ontvangt u real-time inzicht in het netto aantal leads dat u geworven heeft. Zo kunt u altijd de juiste afweging maken of een campagne u voldoende eCPM oplevert. Via ons Admanagement systeem Hasoffers bieden wij u bovendien gebruiksgemak door u direct de juiste te code aan te leveren die u op uw site kunt implementeren. Zo wordt gegarandeerd de juiste lead campagne op de juiste website geplaatst.

Uitsluiten van eigen klantbestanden

Wij bieden u de mogelijkheid om na uw toestemming uw eigen klantenbestand, als blacklist direct te laten uitsluiten. Ook kunt u ervoor kiezen om gedeeltelijk uw klantenbestand aan ons voor te leggen voor analyse, bijvoorbeeld op basis van postcode, huisnummers. Dankzij deze oplossing weet u dat alleen nieuwe klanten worden uitgeleverd aan u.

Custom made landingspages

New Media Online maakt onderscheid want wij kunnen de persoonsgegevens van uw leads op maat aanleveren. We richten dan de online actiepagina van uw campagne specifiek naar uw wensen in. Aan iedere aanvraag kan worden voldaan. Of het nu gaat om een specifiek ontwerp of het toevoegen of inrichten van invulvelden of het integreren van van co-sponsoren. Ook kunnen we tussentijds uw landingpage (actiepagina) aanpassen om de C >L conversie te verhogen, om tijdig in te spelen op uw wens als adverteerder.

Uitlevering volgens gewenste format

Om een snelle en effectieve opvolging van de geworven leads voor u mogelijk te maken, leveren wij u de persoonsgegevens volgens ieder gewenst format. Zo heeft u direct de juiste doelgroep met het juiste profielgegevens ( = leeftijd, geslacht, sexe, dubbel opt-in) zoals u ze wilt hebben voor uw eigen database.

Wij van New Media Online zijn de intermediair tussen u als adverteerder en de publishers en leveren u zuivere en actuele data volgens ieder gewenst format! Bent u geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek om een start te maken!

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden