Mailmore, e-mail marketing: The Next Level.

Mailmore is de nieuwste software op het gebied van e-mailmarketing. Nooit meer last van ongewenste reclame of verzending met het mailpakket als afzender. U gebruikt gewoon uw eigen e-mailadres als afzender. Desgewenst leveren wij de software als white label versie als u zelf alle mogelijkheden wilt benutten en gebruiken.

MAILMORE VAN NEW MEDIA ONLINE BIEDT U DE MOGELIJKHEID OM ECHT AAN E-MAIL MARKETING TE DOENDe features van Mailmore:

Rapportages

Uitgebreide rapportages zorgen voor effectieve nieuwe e-mail uitingen.

Alle mails zijn geoptimaliseerd voor mobiel en andere devices:

Alle nieuwsbrieven zijn automatisch responsive. Dus altijd leesvriendelijk op desktop, laptop, tablet en smartphone. Een leeservaring op alle devices zorgt gegarandeerd voor een betere response en aantoonbaar beter resultaat.

Veel kant-en-klare templates om uit te kiezen:

Mailmore heeft veel standaard responsive templates die zo gebruikt kunnen worden. Zo is het heel eenvoudig snel een nieuwsbrief te versturen. Ombouwen naar de eigen huisstijl? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

Target de doelgroep:

Maak e-mail marketing persoonlijker en effectiever. Gericht versturen van een e-mailing aan (sub-)groepen met relevante informatie.

Mailings versturen naar selecties en segmenten:

Een e-mailing versturen naar selecties en filteren op basis van relevante criteria. Verstuur de mailings naar selecties met gerichte content. Hoe meer u weet van uw doelgroep, des te gerichter kunt u de doelgroep benaderen.

Doelgroepen mailen op basis van klik- en opengedrag:

Eenvoudig doelgroepen segmenteren n.a.v. eerder klik en opengedrag. Alleen mensen bereiken die al eerder een nieuwsbrief hebben geopend of op links hebben geklikt? Dan is dat een mooi criterium om toe te voegen. Hiermee gaan ook conversie op eerdere campagnes omhoog. Opnieuw versturen van campagnes dragen bij aan een groter succes op de totale campagne.

Customer journey:

Nu echt een customer journey opzetten? Ook dat kan met de software van Mailmore.

Eenvoudig adressen importeren en beheren:

Eigen adressen importeren en beheren is een heel eenvoudig. Handmatig per stuk of met een Excel sheet in bulk. Alle kolommen uit de database kunnen worden toegevoegd en op worden geselecteerd.

Mailmore koppelen aan de eigen website:

Formulieren en nieuwsbrief aanvragen zijn eenvoudig te koppelen in Mailmore.

Probleemloos testen:

Bijvoorbeeld A-B maar ook andere testen zijn binnen de tool mogelijk.

Koppelen:

RSS feeds gebruiken. Bijvoorbeeld om van de data van de eigen website een up to date nieuwsbrief te verzenden.

De mail engine koppelen aan de database van uw website of webshop? Geen probleem en kan middels een Api worden gekoppeld.

Contactgegevens beheren:

Klantgegevens integreren met een eigen systeem of database? Middels diverse standaard api’s kan dit moeiteloos worden geïntegreerd. Interesse of de demo zien? Neem contact op.