Online projectmanagement

Het optimaal managen van on- en offline projecten speelt een steeds grotere rol in de communicatie van organisaties. Door de snelheid waarmee de nieuwe mogelijkheden zich aandienen is het voor veel bedrijven moeilijk om steeds “state of the art” campagnes te initiëren. Daardoor blijven mogelijkheden ongebruikt en daarmee kansen onbenut. Veel bedrijven zijn dan ook op zoek naar een partner die thuis is en blijft in de snel veranderende wereld van marketing communicatie.co New Media Online heeft zich in haar korte bestaan ontwikkeld tot een allround dienstverleners die breed inzetbaar is. Onze basis is online communicatie, maar daar houdt onze expertise niet op. Juist de combinatie van on- en offline zorgt voor de beste resultaten. Alle disciplines die gevraagd worden voor succesvolle campagnes zitten in de portfolio van onze organisatie.

Alle moderne communicatie is database driven

New Media Online heeft de kennis en de technieken in huis voor succesvolle database marketing. Het bouwen van sterke klanten en relatieprofielen vormt de backbone van ieder zichzelf respecterend bedrijf. Wij helpen bedrijven met het bouwen, onderhouden en inzetten van deze profielen.

Analyse

Iedere campagne genereert weer nieuwe aanvulling op de reeds bestaande profielen, maar voegt ook nieuwe profielen toe aan de database. Het volgende succes valt of staat met analyse hiervan, De analisten van New Media Online zijn experts op dit gebied.

Meer informatie?

Kortom, voor de ontwikkeling van uw database tot het analyseren van uw resultaten is New Media Online uw partner. Bent u geÏnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek om een start te maken!

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden