Webcare

New Media Online is een allround online dienstverlener. Steeds meer bedrijven zoeken hun weg op internet. Vaak gaat dat met vallen en opstaan. De oorzaak is meestal gebrek aan tijd, gebrek aan kennis en gebrek aan mankracht. Ook zijn in deze tijd de beschikbare budgetten niet toereikend om alles uit de online mogelijkheden te halen. NMO heeft een uniek concept ontwikkeld om bedrijven te helpen hun webperformance te optimaliseren. Door een uitgelezen abonnementensysteem kan ieder bedrijf beschikken over alle expertise die voor haar nodig is. Precies op maat, tegen een heel acceptabele fee.

Webcare nu ook als detachering!


Heeft u ook gebrek aan tijd, inspiratie of kennis om uw bedrijf optimaal te presenteren, via internet?

New Media Online heeft de beschikking over Webcare agents. Deze door NMO opgeleide online en internet professionals beschikken over vele vaardigheden die zo bij u en in de praktijk toepasbaar zijn.

Bijvoorbeeld:
• Het inzetten van verschillende soorten Social Media, voor verschillende doeleinden
• Het onderhouden van websites
• Het monitoren van uw online reputatie
• Het versturen van digitale nieuwsbrieven
• Maken van content, nieuwsitems en blogs
• Het onderhouden van database

Maar u kunt ze ook breder inzetten. O.a. voor uw online marketing strategie.

Deze online alleskunners kunnen zo instromen in uw bedrijf. Ze kunnen de Webcare activiteiten eventueel combineren met andere werkzaamheden binnen het bedrijf. Detachering is nu bijzonder aantrekkelijk. Voor één dag per week/maand of meer, tegen een aantrekkelijk uurtarief.

Het is altijd mogelijk om deze internet professionals individueel en kosteloos een dag mee te laten lopen binnen uw organisatie. Zo kunt u zien hoe de kandidaat binnen het bedrijf past en welke toegevoegde waarde hij of zij te bieden heeft.

Meer informatie over onze webcare agents? Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden