Nieuwsberichten van New Media Online

Op 1 januari 2014 is New Media Online BV gestart. Onder andere op deze pagina gaan wij u op de hoogte houden van nieuws dat relevant is voor u, voor de markt en voor ons. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel nooit te reageren. U kunt ons ook volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

New Media Online nieuws

Gezocht: Web developerwoensdag 27 december 2017

Wij zijn opzoek naar een web developer. Groei jij met ons mee in 2018? Lees meer »

Amerikaanse webshop Stroopwafels.online gelanceerdwoensdag 6 december 2017

Zo'n anderhalf jaar geleden lanceerde New Media Online de Stroopwafels.Online Webshop. Inmiddels is deze webshop een groot succes met verkopen naar onder andere Polen, Italië, Noorwegen, Hongarije, Spanje en nog vele andere landen. Lees meer »

Trek in een kop koffie met inspiratie?donderdag 12 oktober 2017

Sinds deze maand heeft New Media Online, naast het vertrouwde adres in Alphen aan den Rijn, ook haar intrek genomen in de inspirerende omgeving van Nachtlab Amsterdam.
Samen met Dropouts houden wij kantoor aan de Isolatorweg 36 te Amsterdam. Lees meer »

Website Alle Hens vernieuwddinsdag 15 augustus 2017

New Media Online heeft in opdracht van het Alphense restaurant Alle Hens hun website, allehens.com vernieuwd.

Over Alle Hens
Aan de Julianastraat in Alphen aan den Rijn is Alle Hens een Alphens begrip geworden in de afgelopen jaren. Aan de straatkant staan er tafels en stoelen waar je kan genieten van een lunch, diner of drankje. Lees meer »

Stage lopen bij Stichting Onderwijs en Werk in Alphen?donderdag 27 juli 2017

Stichting Onderwijs en Werk in Alphen is een initiatief van New Media Online en is dit jaar gestart met het bouwen van een online platform om alles met betrekking tot onderwijs en werk in Alphen aan den Rijn samen te brengen. Als startup heeft de stichting volop werk te doen maar nog niet op elke plek een fte. Een prima gelegenheid dus om stage te lopen. Lees meer »

Website 18&zo; gelanceerddinsdag 25 juli 2017

New Media Online heeft in opdracht van de Hoezo Anders de nieuwe website 18&zo;, hoezo18.nl gelanceerd.

Over Hoezo Anders en 18&zo; Hoezo Anders inspireert jongeren met een chronische aandoening hun droom waar te maken. Lees meer »

Website Janivo Stichting gelanceerddonderdag 20 juli 2017

New Media Online heeft in opdracht van de Janivo Stichting een nieuwe website gelanceerd.

Over de Janivo Stichting De Janivo Stichting biedt financiële steun aan projecten voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd tussen 0 en 30 jaar. De Janivo Stichting steunt projecten op het Lees meer »

Website Janet Dekker-Rodenburg gelanceerddinsdag 23 mei 2017

New Media Online heeft in opdracht van Janet Dekker-Rodenburg een nieuwe website gelanceerd. Met veel enthousiasme werkt zij in haar praktijk “herstel & bemiddeling in relaties” waar zij zich op een open en betrokken manier inzet om in relaties die zijn vastgelopen de communicatie te verbeteren en conflictsituaties te helpen oplossen. Lees meer »

Nieuwe website KiWi Marketingwoensdag 22 maart 2017

KiWi Marketing, nieuwe website, Powerd by New Media Online. www.KiWiMarketing.nl Lees meer »

WoningHurenInAbcoude.nl gelanceerdmaandag 13 februari 2017

TE HUUR: Henk Oostveenstraat, Abcoude. Een riant huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers (ongemeubileerd) van ongeveer 125m2 aan de Henk Oostveenstraat in Abcoude. Lees meer »

New Media Online Nieuws Archief »