Nieuwsberichten van New Media Online

Op 1 januari 2014 is New Media Online BV gestart. Onder andere op deze pagina gaan wij u op de hoogte houden van nieuws dat relevant is voor u, voor de markt en voor ons. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel nooit te reageren. U kunt ons ook volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

New Media Online nieuws

Doreen over haar stage bij New Media Onlinemaandag 24 juni 2019

Mijn naam is Doreen Reyneveld en ik ben eerstejaars studente Medewerker Marketing & Communicatie op het Mbo Rijnland in Leiden. Ik vind het leuk om creatief en actief bezig te zijn. Lees meer »

Miniwebsite Werken bij Beukenstein gelanceerddonderdag 2 mei 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij de miniwebsite Werken bij Beukenstein gelanceerd. Beukenstein is de prachtige nieuwe locatie van De Brug, gelegen aan de Hoofdstraat in Driebergen. Vanaf half september wonen hier ruim 100 ouderen in kleinschalige groepen of in een hofwoning. Voor deze nieuw te openen locatie van De Brug is men hard opzoek naar nieuwe collega's. Lees meer »

New Media Online en DropOuts Showreelmaandag 1 april 2019

Benieuwd naar wat wij zoal doen? Bekijk onze showreel. Bekijk Showreel »

Nieuwe website Buro Ontdekkingswijs gelanceerdwoensdag 20 maart 2019

New Media Online heeft in opdracht van Buro Ontdekkingswijs een nieuwe website gelanceerd. Met haar kennis en ervaring van organisatieontwikkeling in de kinderopvang levert Sandra de Leeuw van Buro Ontdekkingswijs graag een waardevolle bijdrage aan het goed functioneren van kinderopvangorganisaties. Niet door problemen op te lossen maar te helpen dit zelf te doen. De beste antwoorden op complexe vragen komen namelijk vanuit mens en organisatie zelf. Samen onderzoeken we op een waarderende wijze, wat er is en wat zou kunnen zijn. Lees meer »

Plein Doneren gelanceerd!donderdag 14 maart 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij de website Plein Doneren gelanceerd. Plein Doneren is een initiatief van Stichting Else. De ambities van het Plein zijn om initiatiefbrengers te interesseren en uit te nodigen zich op het Plein te presenteren. En daarnaast vinden Zij het belangrijk dat mensen en partijen die ideeën/initiatieven kunnen ondersteunen op het Plein aanwezig zijn. Hierbij denken ze aan zorgprofessionals, geldverstrekkers, andere geïnteresseerden en heel specifiek aan andere vermogensfondsen. Lees meer »

Ook in 2019 denken studenten mee via website Student Care Awardvrijdag 1 februari 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij voor Lyvore ook in 2019 een speciale actiewebsite ontwikkeld. Op de website, speciaal ingericht voor studenten, kunnen ook in 2019 creatieve zorgverleners de uitdaging aan gaan en mee denken over dilemma’s die recht uit de praktijk van Lyvore komen. Studenten maken hiermee ook nog kans op een Student Care Award en fantastische prijzen. Lees meer »

Website Goede Doelen Advies gelanceerdvrijdag 25 januari 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij de website Goede Doelen Advies gelanceerd. De website Goede Doelen Advies wordt beheerd door projectleiders Suzanne Kooij en Deny de Jong in opdracht van de samenwerkende founding partners: Janivo Stichting, Stichting Doen, Porticus, Kansfonds geven om een ander en Dioraphte. De website is de vindplek met aanbod van adviseurs, cursussen, opleidingen en verwijsplatforms, voor organisaties die bij vermogensfondsen geld aanvragen. Lees meer »

Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar / mediavormgevervrijdag 11 januari 2019

Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar / mediavormgever New Media Online zoekt een stagiair(e) met passie voor front-end web development met als standplaats Alphen aan den Rijn of Amsterdam (vrije keuze). Lees meer »

Vacature: Stage Marketing & Communicatievrijdag 4 januari 2019

Wij zijn een jong team opzoek naar iemand met toffe, nieuwe ideeën die er geen moeite mee heeft om de handen eens goed uit de mouwen te steken. We zijn flexibel en bieden genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Lijkt het je leuk om aan onze projecten mee te klussen? Dan is deze stageplek bij New Media Online echt iets voor jou! Lees meer »

Vacature: Callcenter medewerkervrijdag 4 januari 2019

Je talenten ontwikkelen? Met gezellige collega’s omgaan? En ook nog eens geld verdienen? Ga dan aan de slag als callcenter medewerker in Alphen aan den Rijn! Dus heb je interesse? Lees dan snel verder! Lees verder »

New Media Online Nieuws Archief »