Nieuwsberichten van New Media Online

Op 1 januari 2014 is New Media Online BV gestart. Onder andere op deze pagina gaan wij u op de hoogte houden van nieuws dat relevant is voor u, voor de markt en voor ons. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel nooit te reageren. U kunt ons ook volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

New Media Online nieuws

Ook in 2019 denken studenten mee via website Student Care Awardvrijdag 1 februari 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij voor Lyvore ook in 2019 een speciale actiewebsite ontwikkeld. Op de website, speciaal ingericht voor studenten, kunnen ook in 2019 creatieve zorgverleners de uitdaging aan gaan en mee denken over dilemma’s die recht uit de praktijk van Lyvore komen. Studenten maken hiermee ook nog kans op een Student Care Award en fantastische prijzen. Lees meer »

Website Goede Doelen Advies gelanceerdvrijdag 25 januari 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij de website Goede Doelen Advies gelanceerd. De website Goede Doelen Advies wordt beheerd door projectleiders Suzanne Kooij en Deny de Jong in opdracht van de samenwerkende founding partners: Janivo Stichting, Stichting Doen, Porticus, Kansfonds geven om een ander en Dioraphte. De website is de vindplek met aanbod van adviseurs, cursussen, opleidingen en verwijsplatforms, voor organisaties die bij vermogensfondsen geld aanvragen. Lees meer »

Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar / mediavormgevervrijdag 11 januari 2019

Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar / mediavormgever New Media Online zoekt een stagiair(e) met passie voor front-end web development met als standplaats Alphen aan den Rijn of Amsterdam (vrije keuze). Lees meer »

Vacature: Stage Marketing & Communicatievrijdag 4 januari 2019

Wij zijn een jong team opzoek naar iemand met toffe, nieuwe ideeën die er geen moeite mee heeft om de handen eens goed uit de mouwen te steken. We zijn flexibel en bieden genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Lijkt het je leuk om aan onze projecten mee te klussen? Dan is deze stageplek bij New Media Online echt iets voor jou! Lees meer »

Vacature: Callcenter medewerkervrijdag 4 januari 2019

Je talenten ontwikkelen? Met gezellige collega’s omgaan? En ook nog eens geld verdienen? Ga dan aan de slag als callcenter medewerker in Alphen aan den Rijn! Dus heb je interesse? Lees dan snel verder! Lees verder »

Website Ack Zorgmaat Kraamzorg vernieuwd! dinsdag 4 september 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij een nieuwe website ontwikkeld voor Ack Zorgmaat Kraamzorg. Ack Zorgmaat Kraamzorg levert sinds 1986 professionele kraamzorg in Amsterdam en omgeving. Bij Ack Zorgmaat Kraamzorg zijn ongeveer 40 medewerkers in dienst die met 1000 verzorgingen per jaar gestalte geven aan een professionele organisatie. Lees meer »

WeCare vacaturebank gelanceerdmaandag 20 augustus 2018

WeCare start vanaf half augustus met het uitzenden van personeel. Eerder hebben wij voor We Care al een website ontwikkeld en gelanceerd. Deze website is nu uitgebreid met een vacaturebank. Lees meer »

Stroopwafels.Online Webshop GDPR-AVG gecertificeerddinsdag 15 mei 2018

Onlangs ontvingen wij onderstaand bericht van onze klant Stroopwafels.Online Webshop. Zij zijn helemaal klaar voor de nieuwe privacy wetgeving (AVG) die ingaaT op 25 mei a.s.. Dit hebben zij onder andere gedaan aan de hand van onze whitepaper. Lees meer »

Studenten denken mee via website Student Care Awardmaandag 9 april 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij voor Lyvore een speciale actiewebsite ontwikkeld. Op de website, speciaal ingericht voor studenten, kunnen creatieve zorgverleners de uitdaging aan gaan en mee denken over dilemma’s die recht uit de praktijk van Lyvore komen. Studenten maken hiermee ook nog kans op een Student Care Award en fantastische prijzen. Lees meer »

Nieuwe actiewebsite voor DA en D.I.O. gelanceerdwoensdag 4 april 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij een speciale actiewebsite ontwikkeld. Van 19 maart tot en met 15 april 2018 ontvangt elke klant bij DA en D.I.O. bij aankoop van 2 L’Oréal Paris en/of Garnier producten een gratis voucher met een unieke wincode. Lees meer »

New Media Online Nieuws Archief »