Nieuwsberichten van New Media Online

Op 1 januari 2014 is New Media Online BV gestart. Onder andere op deze pagina gaan wij u op de hoogte houden van nieuws dat relevant is voor u, voor de markt en voor ons. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel nooit te reageren. U kunt ons ook volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

New Media Online nieuws

Website Ack Zorgmaat Kraamzorg vernieuwd! dinsdag 4 september 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij een nieuwe website ontwikkeld voor Ack Zorgmaat Kraamzorg. Ack Zorgmaat Kraamzorg levert sinds 1986 professionele kraamzorg in Amsterdam en omgeving. Bij Ack Zorgmaat Kraamzorg zijn ongeveer 40 medewerkers in dienst die met 1000 verzorgingen per jaar gestalte geven aan een professionele organisatie. Lees meer »

WeCare vacaturebank gelanceerdmaandag 20 augustus 2018

WeCare start vanaf half augustus met het uitzenden van personeel. Eerder hebben wij voor We Care al een website ontwikkeld en gelanceerd. Deze website is nu uitgebreid met een vacaturebank. Lees meer »

Vacature: Callcenter agentdinsdag 14 augustus 2018

New Media Online en DropOuts groeien. Om de groei te kunnen faciliteren breiden wij de uren van ons call center uit. Denk jij met andere mee en is jouw streven om elke klant tevreden op te laten hangen? Lees meer »

Stroopwafels.Online Webshop GDPR-AVG gecertificeerddinsdag 15 mei 2018

Onlangs ontvingen wij onderstaand bericht van onze klant Stroopwafels.Online Webshop. Zij zijn helemaal klaar voor de nieuwe privacy wetgeving (AVG) die ingaaT op 25 mei a.s.. Dit hebben zij onder andere gedaan aan de hand van onze whitepaper. Lees meer »

Studenten denken mee via website Student Care Awardmaandag 9 april 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij voor Lyvore een speciale actiewebsite ontwikkeld. Op de website, speciaal ingericht voor studenten, kunnen creatieve zorgverleners de uitdaging aan gaan en mee denken over dilemma’s die recht uit de praktijk van Lyvore komen. Studenten maken hiermee ook nog kans op een Student Care Award en fantastische prijzen. Lees meer »

Nieuwe actiewebsite voor DA en D.I.O. gelanceerdwoensdag 4 april 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij een speciale actiewebsite ontwikkeld. Van 19 maart tot en met 15 april 2018 ontvangt elke klant bij DA en D.I.O. bij aankoop van 2 L’Oréal Paris en/of Garnier producten een gratis voucher met een unieke wincode. Lees meer »

Stage & Werk in Alphenvrijdag 23 februari 2018

Een mooi project (van onder andere New Media Online) waarbij de doelstellingen van het Economisch Actieprogramma (EDBA) tot uiting komen is het project Stage & Werk in Alphen. Stagewerkinalphen.nl is een databank waarin ondernemers en talenten elkaar vinden. Bedrijven plaatsen op het platform vacatures of oproepen voor stagiaires en worden gematcht aan de ideale kandidaat. Bekijk video »

Gezocht: Web developerwoensdag 27 december 2017

Wij zijn opzoek naar een web developer. Groei jij met ons mee in 2018? Lees meer »

Amerikaanse webshop Stroopwafels.online gelanceerdwoensdag 6 december 2017

Zo'n anderhalf jaar geleden lanceerde New Media Online de Stroopwafels.Online Webshop. Inmiddels is deze webshop een groot succes met verkopen naar onder andere Polen, Italië, Noorwegen, Hongarije, Spanje en nog vele andere landen. Lees meer »

Trek in een kop koffie met inspiratie?donderdag 12 oktober 2017

Sinds deze maand heeft New Media Online, naast het vertrouwde adres in Alphen aan den Rijn, ook haar intrek genomen in de inspirerende omgeving van Nachtlab Amsterdam.
Samen met Dropouts houden wij kantoor aan de Isolatorweg 36 te Amsterdam. Lees meer »

New Media Online Nieuws Archief »