Nieuwsberichten van New Media Online

Op 1 januari 2014 is New Media Online BV gestart. Onder andere op deze pagina gaan wij u op de hoogte houden van nieuws dat relevant is voor u, voor de markt en voor ons. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel nooit te reageren. U kunt ons ook volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+.

New Media Online nieuws

Stroopwafels.Online Webshop GDPR-AVG gecertificeerddinsdag 15 mei 2018

Onlangs ontvingen wij onderstaand bericht van onze klant Stroopwafels.Online Webshop. Zij zijn helemaal klaar voor de nieuwe privacy wetgeving (AVG) die ingaaT op 25 mei a.s.. Dit hebben zij onder andere gedaan aan de hand van onze whitepaper. Lees meer »

Studenten denken mee via website Student Care Awardmaandag 9 april 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij voor Lyvore een speciale actiewebsite ontwikkeld. Op de website, speciaal ingericht voor studenten, kunnen creatieve zorgverleners de uitdaging aan gaan en mee denken over dilemma’s die recht uit de praktijk van Lyvore komen. Studenten maken hiermee ook nog kans op een Student Care Award en fantastische prijzen. Lees meer »

Nieuwe actiewebsite voor DA en D.I.O. gelanceerdwoensdag 4 april 2018

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij een speciale actiewebsite ontwikkeld. Van 19 maart tot en met 15 april 2018 ontvangt elke klant bij DA en D.I.O. bij aankoop van 2 L’Oréal Paris en/of Garnier producten een gratis voucher met een unieke wincode. Lees meer »

Stage & Werk in Alphenvrijdag 23 februari 2018

Een mooi project (van onder andere New Media Online) waarbij de doelstellingen van het Economisch Actieprogramma (EDBA) tot uiting komen is het project Stage & Werk in Alphen. Stagewerkinalphen.nl is een databank waarin ondernemers en talenten elkaar vinden. Bedrijven plaatsen op het platform vacatures of oproepen voor stagiaires en worden gematcht aan de ideale kandidaat. Bekijk video »

Gezocht: Web developerwoensdag 27 december 2017

Wij zijn opzoek naar een web developer. Groei jij met ons mee in 2018? Lees meer »

Amerikaanse webshop Stroopwafels.online gelanceerdwoensdag 6 december 2017

Zo'n anderhalf jaar geleden lanceerde New Media Online de Stroopwafels.Online Webshop. Inmiddels is deze webshop een groot succes met verkopen naar onder andere Polen, Italië, Noorwegen, Hongarije, Spanje en nog vele andere landen. Lees meer »

Trek in een kop koffie met inspiratie?donderdag 12 oktober 2017

Sinds deze maand heeft New Media Online, naast het vertrouwde adres in Alphen aan den Rijn, ook haar intrek genomen in de inspirerende omgeving van Nachtlab Amsterdam.
Samen met Dropouts houden wij kantoor aan de Isolatorweg 36 te Amsterdam. Lees meer »

Website Alle Hens vernieuwddinsdag 15 augustus 2017

New Media Online heeft in opdracht van het Alphense restaurant Alle Hens hun website, allehens.com vernieuwd.

Over Alle Hens
Aan de Julianastraat in Alphen aan den Rijn is Alle Hens een Alphens begrip geworden in de afgelopen jaren. Aan de straatkant staan er tafels en stoelen waar je kan genieten van een lunch, diner of drankje. Lees meer »

Stage lopen bij Stichting Onderwijs en Werk in Alphen?donderdag 27 juli 2017

Stichting Onderwijs en Werk in Alphen is een initiatief van New Media Online en is dit jaar gestart met het bouwen van een online platform om alles met betrekking tot onderwijs en werk in Alphen aan den Rijn samen te brengen. Als startup heeft de stichting volop werk te doen maar nog niet op elke plek een fte. Een prima gelegenheid dus om stage te lopen. Lees meer »

Website 18&zo; gelanceerddinsdag 25 juli 2017

New Media Online heeft in opdracht van de Hoezo Anders de nieuwe website 18&zo;, hoezo18.nl gelanceerd.

Over Hoezo Anders en 18&zo; Hoezo Anders inspireert jongeren met een chronische aandoening hun droom waar te maken. Lees meer »

New Media Online Nieuws Archief »