Plein Doneren gelanceerd!

Bericht geschreven op: donderdag 14 maart 2019

In samenwerking met onze partners van het reclamebureau DropOuts Amsterdam hebben wij de website Plein Doneren gelanceerd. Plein Doneren is een initiatief van Stichting Else. De ambities van het Plein zijn om initiatiefbrengers te interesseren en uit te nodigen zich op het Plein te presenteren. En daarnaast vinden zij het belangrijk dat mensen en partijen die ideeën/initiatieven kunnen ondersteunen op het Plein aanwezig zijn. Hierbij denken ze aan zorgprofessionals, geldverstrekkers, andere geïnteresseerden en heel specifiek aan andere vermogensfondsen.

Op de website kunnen initiatiefbrengers dus initiatieven plaatsen. Hierover kan worden gediscussieerd in het forum (de koffiecorner) en doormiddel van een chatfunctie kan contact gelegd worden met de beheerders van "Het Plein". De website is voorzien van uitgebreide zoekfuncties en filtermogelijkheden en biedt een prachtig aanbod. De website is geheel te beheren via een eenvoudig en op maat gemaakt Contentmanagement Systeem (CMS).

Dropouts verzorgde het ontwerp van de website.

Ook geïnteresseerd in wat New Media Online voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

« Ga terug naar het nieuwsoverzicht