Ashley over haar stage bij New Media Online

Bericht geschreven op: maandag 2 september 2019

Ik ben Ashley Stokman en ik ben vierdejaars studente ondernemerschap en retail management op de Haagse Hogeschool. In het derde jaar van mijn opleiding heb ik gekozen voor Retail management, omdat ik op dit moment nog geen plannen heb om een eigen bedrijf op te richten. Gedurende mijn opleiding ben ik een aantal keer in aanraking gekomen met online retail en de effecten die dat kan hebben op een bedrijf/ bedrijfstak. Toen ik ging nadenken over mijn wensen gedurende mijn vijf maanden stageperiode, had ik al vrij snel besloten wat met online retail te willen gaan doen. Ik heb voor New Media Online gekozen, omdat ik binnen dit bedrijf met veel verschillende werkzaamheden aan de gang kan en daarmee mijn theoretische kennis in de praktijk kan brengen. Hiernaast vind ik het leuk om in een gezellig en gemotiveerd team te mogen werken waar binnen iedereen zijn eigen takenpakket heeft, maar er zeker ook tijd is om samen te werken.

Naast mijn opleiding ben ik met veel plezier werkzaam bij HMSHost Schiphol Airport en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast heb ik een grote passie voor de luchtvaartbranche en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik kijk erg uit naar mijn stage bij New Media Online en het lijkt mij leuk om ook een keer de collega’s in Amsterdam te mogen ontmoeten.

« Ga terug naar het nieuwsoverzicht